Mealo: de eerste energieneutrale keuken van Westland

Partnerbijdrage
In mei heeft SolarNRG 24 zonnepanelen op het dak van Mealo geplaatst.
In mei heeft SolarNRG 24 zonnepanelen op het dak van Mealo geplaatst. (Foto: PR)

Gezond, duurzaam en vooruitstrevend. Dat is waar Mealo voor staat. Twee jaar geleden begon het bedrijf als eerste gezonde maaltijdenbezorger in de regio, nu kan ze zich trots eigenaar noemen van de eerste energieneutrale keuken van Westland. Die ontwikkeling past helemaal in het

plaatje van Mealo. “Wij zijn dit bedrijf begonnen, omdat we een gezonde én duurzame keuze willen bieden in Westland. Dat is iets wat ik persoonlijk erg miste,” vertelt eigenaar Thomas. Met hun zero-waste keuken, duurzame verpakkingen, plantaardige ingrediënten en eerlijke partners heeft Mealo de afgelopen twee jaar al behoorlijke stappen in de goede richting gezet.

Een energieneutrale keuken is daar sinds enkele maanden bijgekomen. “Omdat wij gevestigd zijn in een bedrijfspand, hadden wij meer dan genoeg ruimte voor zonnepanelen,” stelt Thomas. In mei heeft SolarNRG, een lokale partner met dezelfde duurzaamheidsambities, 24 zonnepanelen op het dak van Mealo geplaatst. “Wij zijn erg trots op deze goede samenwerking,” aldus Thomas, die het een echte ‘win-win’ noemt: een lekkere en gezonde maaltijd voor de medewerkers van SolarNRG en een duurzaam pand voor Mealo. “En besparen op energiekosten is in deze tijd ook niet verkeerd,” lacht Thomas. In de toekomst wil Mealo blijven verbeteren. Niet alleen op het gebied van gezonde recepten, maar ook op het gebied van duurzaamheid: “Alles voor een gezondere toekomst, voor de wereld en voor jezelf.” Bekijk alle mogelijkheden op www.mealo.nl.