Gratis spreekuur personen- en familierecht bij Vogelaar Bosch Spijer Advocaten

Partnerbijdrage
Mr. Michiel Vogelaar en mr. Jorien Bijsterbosch.
Mr. Michiel Vogelaar en mr. Jorien Bijsterbosch. (Foto: Edwin Bosch)

Op vrijdag 16 september en zaterdag 17 september organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een gratis inloopspreekuur ‘familie- en erfrecht’ in haar vestiging aan de Oudelandstraat 1 te ‘s-Gravenzande.

Tijdens het inloopspreekuur staan de gespecialiseerde advocaten mr. N.T. (Michiel) Vogelaar en mr. J.S. (Jorien) Bijsterbosch klaar om gratis en vrijblijvend vragen over echtscheiding, alimentatie, omgangsregelingen, afstamming en andere familierechtelijke zaken te beantwoorden. Ook voor vragen over erfrecht of mediation kunt u bij hen terecht. Mr. Michiel Vogelaar is geregistreerd familiemediator bij de Mediation Federatie Nederland.

Het familierechtspreekuur is gratis en geheel vrijblijvend. In het verleden hoefde u daarom geen afspraak te maken en kon u zo binnenlopen. Vanwege de nasleep van covid is dat helaas nu niet mogelijk. Daarom vraagt Vogelaar Bosch Spijer Advocaten u om via het contactformulier uw naam en telefoonnummer (of: e-mailadres) achter te laten. Het kantoor neemt dan telefonisch contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Daarmee wordt voorkomen dat er te veel mensen tegelijk zijn.

Komt u liever niet naar het kantoor? Dan kunt u uiteraard ook altijd geheel kosteloos en vrijblijvend een telefonische afspraak maken. De familierechtspecialisten staan ook telefonisch voor u klaar!

Vogelaar Bosch Spijer Advocaten staat, vanuit haar twee vestigingen in het Westland - in ‘s-Gravenzande en Honselersdijk - met zo’n 20 medewerkers, particulieren en bedrijven in het Westland bij, maar ook Greenport bedrijven in heel Nederland. Meer informatie? Kijk dan op www.vbsadvocaten.nl.