Alegria Body Care zoekt kandidaat voor overname

Partnerbijdrage
Jaimy (30) en Zella (23) de Vreugd bieden een goedlopende salon aan.
Jaimy (30) en Zella (23) de Vreugd bieden een goedlopende salon aan. (Foto: PR)

Terug naar hun oude vak. En een kundig en specialistisch iemand vinden, die hun salon Alegria Body Care naar een hoger niveau kan tillen met dezelfde passie als waarmee zij er op 21 september 2019 mee begonnen zijn.

Dat zijn de prioriteiten van Jaimy (30) en Zella (23) de Vreugd. De zussen kwamen er na een aantal tropenjaren achter, dat hun hart toch meer bij hun specialismes Facility Management en Strategisch Management ligt. Zij bieden een goedlopende salon met een breed scala aan diensten voor vrouwen en mannen ter overname aan. 

Aan hun geesteskind ligt het dus niet dat de zussen ermee willen stoppen. Met zo’n vijfhonderd afspraken per maand kun je de salon zeker succesvol noemen. “Wij vonden het belangrijk dat het definitief ontharen, waar we mee begonnen zijn, voor iedereen toegankelijk was. En dat is blijkbaar gelukt”, aldus Jaimy. De zussen konden goedkoper behandelen door gebruik van een nieuw en beter apparaat en het toepassen van een nieuwere methode. Klanten die eigenlijk al langer dachten aan ontharen maar het tot dan te duur vonden, konden bij Alegria Body Care terecht. Ook de entourage was uitnodigend. Zella: “Wij hebben gekozen voor een kleurrijk en sfeervol interieur. De klant voelt zich er thuis, het nodigt uit voor een bakkie. Vooral onze oudere klanten zien de behandeling echt als een uitje.”

De coronacrisis heeft wel bijgedragen aan een moeilijke opstartperiode, maar de zussen zijn hier goed uit gekomen. Degene die hun salon overneemt komt in een gespreid bedje met vier man vast personeel (waaronder drie schoonheidsspecialistes) en een ZZP-er, een groot klantenbestand en een mooi pand aan de Koningsstraat aan de rand van het centrum. De zussen vinden het belangrijk dat er voor de huidige klanten en medewerkers zo min mogelijk verandert. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Zella de Vreugd via 06-36418879 of via zella@alegriabodycare.nl.