17e Ritme van de Nazomer

Partnerbijdrage
Afbeelding

Het muziek festival ‘Ritme van de Nazomer’ beleeft op zondag 9 oktober de 17e editie. Jarenlang werd het festival georganiseerd aan de Kleine Achterweg altijd belangeloos de gezellige locatie beschikbaar stelde. Nu wordt het festival georganiseerd in en rond de kantine van VV Naaldwijk aan De Hoge Bomen. De jarige voetbalvereniging had weinig tijd nodig om de gevraagde medewerking toe zeggen, waarvoor de organisatie de voetbal vereniging zeer erkentelijk is. Twee jaar vond het niet plaats vanwege de corona-maatregelen maar nu kan het weer.

Zoals altijd heeft het festival twee doelstellingen: een gezellige nazomer-middag voor jong en oud onder het genot een drankje en goede live muziek en daarnaast een benefiet ten bate van het goede doel. Dat goede doel is dit jaar de Stichting Avavieren.

Ook dit jaar is er door de organisatie weer een keuze gemaakt uit een groot aantal aanmeldingen door bands en gezelschappen die belangeloos willen optreden. Met twee duo’s en een drietal bands is een gevarieerd en aantrekkelijk programma samengesteld. Net als bij de voorgaande edities is er een mix van nieuwe bands en bands die al langer meegaan in de regio. 

De organisatie hoopt dat deze editie een echte doorstart zal blijken te zijn en dat de bezoekers het festival ditmaal en hopelijk ook in de toekomst weer weten te vinden, ook op deze nieuwe locatie. Zie ook de aankondiging elders in deze krant.

Ritme van de Nazomer is van 13.00 tot 18.30 uur. Op het programma staan de bands Suavé, The Teacher and Me, Trouble in Paradise, Scallywag en Below Zero.