Tandartsenpraktijk Ringers sluit aan bij Mondzorggilde Nederland

Partnerbijdrage
Het team van Ringers blijft hetzelfde.
Het team van Ringers blijft hetzelfde. (Foto: PR)

“Na bijna 40 jaar tandartspraktijk Ringers denk je wel eens hoe nu verder”, vertelt tandarts Hans Ringers. “Stoppen met werken is helemaal niet mijn wens, maar een gezonde continuïteit is toch wel belangrijk. De toenemende veranderende regelgeving in de tandheelkunde kosten daarbovenop nog veel tijd en energie, die ik eigenlijk alleen aan tandheelkunde zou willen besteden.”

“Zelf denk ik voor onze patiënten en mijn team Ringers een warm nest gevonden te hebben. Derhalve draag ik per 1 november 2022 het eigendom van de praktijk over aan Het Mondzorggilde Nederland.”

Tandartspraktijk Ringers gaat heten Tandartspraktijk Ringers aangesloten bij het Mondzorggilde Nederland. Zichtbaar verandert er niet veel:  Het team Ringers blijft hetzelfde, inclusief Hans Ringers. De praktijk blijft op hetzelfde adres. Alle gemaakte afspraken blijven gewoon staan.

Het mondzorggilde zal zich bezighouden met het instant houden van het preventieve karakter van de praktijk, het hoog houden van de mondzorgkwaliteit en het onderwijs van het team (Mondzorggilde academie).

Tevens zal zij vanaf november zorgdragen voor de factoring via Infomedics en de administratie voeren, hoewel u voor vragen in de eerste instantie altijd bij de baliemedewerkers terecht kan.

Zij blijven in principe dezelfde specialismen bieden. Daarom zullen ze binnen de komende jaren op zoek gaan naar opvolgers zo die er niet al deels zijn binnen het team. Door de opzet van de praktijk kan zij te allen tijde nieuwe patiënten aannemen.

U kunt zich aanmelden via de website www.tandenextra.nl. Vragen zijn altijd welkom via tel. 0174-297322 of de e-mail info@tandenextra.nl.