Jolanda Sonneveld verlaat Uitvaartverzorging van der Meer

Partnerbijdrage
Jolanda Sonneveld.
Jolanda Sonneveld. (Foto: M. van der Meer)

Jolanda Sonneveld neemt afscheid bij Uitvaartverzorging van der Meer in ‘s-Gravenzande. Mark van Leeuwen neemt het stokje van haar over: hij stelt zich hieronder voor.

“Na 16 mooie jaren neem ik, Jolanda Sonneveld, op 31 december afscheid bij Uitvaartverzorging van der Meer te ’s-Gravenzande. In 2006 kreeg ik bij Uitvaartverzorging van der Meer de kans om als uitvaartbegeleidster te gaan werken. Door dit werk kom je altijd in de meest verdrietige periode van families.

Als uitvaartbegeleidster kun je op zo’n moment echt iets betekenen voor een medemens. Ik heb altijd getracht die dagen een lid van het gezin te zijn. Daarbij heb ik mijzelf altijd weer goed ingeleefd in de situatie waarin zij verkeren. Mijn werk heb ik altijd met veel liefde gedaan en daarbij ben ik altijd mezelf geweest. Ik zal dan ook met dierbare herinneringen terugkijken op al die jaren, want de tijd is gekomen om afscheid te gaan nemen van mijn werk.

Zo wil ik iedereen bij wie ik een uitvaart heb mogen verzorgen bedanken voor het vertrouwen wat zij daarbij in mij hebben gegeven. De vele mooie reacties na afloop van de plechtigheid zal ik dankbaar in mijn hart bewaren.

Ik wil hierbij ook Henk en Saskia van de Kruijk bedanken voor alle jaren dat ik bij hen heb mogen werken. Ik zal er met een fijn en goed gevoel aan terug denken. Ik ben ze dankbaar dat ik in mijn werk altijd de vrije hand heb gekregen en een eigen draai aan mijn functie mocht geven.

Het afgelopen jaar is Mark van Leeuwen, als nieuwe collega, ons team komen versterken. Hij verzorgt inmiddels alweer een jaar zelfstandig uitvaarten. Hij zal zich hieronder nader aan u voorstellen. Ik wens mijn collega’s Henk, Saskia en Mark en mijn oud-collega Maarten van der Meer al het goede toe in de toekomst en zal hen en het werk zeker gaan missen.”

Een liefdevolle groet van Jolanda Sonneveld.


Mark van Leeuwen. - M. van der Meer

Even voorstellen

“Mijn naam is Mark van Leeuwen, geboren in 1995 te Monster, alwaar ik ben opgegroeid. Inmiddels ben ik een jaar werkzaam als uitvaartbegeleider bij uitvaartverzorging van der Meer. Voordat ik in de uitvaartbranche kwam heb ik eerst in de paardensector gewerkt en daarna in de supermarkt. Nadat mijn opa overleed in 2020 kwam ik in contact met Henk, die mij kennis heeft laten maken met dit mooie beroep.

Het werk in de uitvaartbranche heeft mij altijd aangesproken. Er zijn voor de mensen die in een moeilijke fase van hun leven zijn gekomen, het afscheid tot in de puntjes naar wens van de overledene en de nabestaande te laten verlopen, steun en een luisterend oor te bieden. Ik sta voor u klaar, zal waar nodig adviseren en zo veel als mogelijk uit handen nemen, zodat u op uw eigen manier afscheid kan nemen van uw dierbare. Ik ben dankbaar dat ik het stokje van Jolanda mag overnemen!”

Mark van Leeuwen

Mark van Leeuwen.