SchermNed behaalt als 1e schermbedrijf certificaat HortiQ

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: PR)

SchermNed heeft met succes het certificaat HortiQ behaald. Het certificaat is uitgereikt aan Jack van der Voort (directeur SchermNed) en Martin Steenks (QHSE-manager) door Kiwa. (Een test-, inspectie-, en certificeringsinstantie voor kwaliteitssystemen). Het proces werd begeleid door Marco Vermeulen van Van Houten & Partners, een adviesbureau voor de tuinbouwsector.

Het HortiQ certificaat is een belangrijke mijlpaal voor SchermNed als betrouwbare partner voor de (inter)nationale tuinbouwsector. Dit certificaat bevestigd dat de producten en diensten van SchermNed van hoge kwaliteit zijn en het bedrijf betrouwbaar is. Voor het behalen van het certificaat zijn ze een audit ondergaan over de processen en systemen, zoals kwaliteitsmanagement, productontwikkeling en duurzaamheid.

SchermNed bedankt Marco Vermeulen voor zijn waardevolle en prettige begeleiding tijdens het certificeringsproces! Op naar veel mooie projecten voor scherm- en insectengaas oplossingen in de tuinbouwsector, tuincentra en de utiliteitsbouw.

Jack van der Voort: “Vertrouwen en kwaliteit leveren zit al sinds 1990 in de basis van ons familiebedrijf. Echter kijkend naar de toekomst en de gretigheid om het iedere dag een stapje beter te willen doen was HortiQ een mooie kans om de werkwijze en processen tegen het licht te houden. Met deze onafhankelijke certificering laten we de wereld om ons heen zien dat we meer dan ons beste beentje voor hebben om (naast het plezierig zaken doen) ook achter de schermen meer zekerheid te bieden voor onze relaties als partners”, besluiten Jack en Martin.