Officiële opening Tandartspraktijk Romero in Honselersdijk

Partnerbijdrage
'Wij staan met onze mooiste glimlach voor u klaar.'
'Wij staan met onze mooiste glimlach voor u klaar.' (Foto: PR)

Donderdag 23 november a.s. is de officiële opening van Tandartspraktijk Romero. Dit wordt feestelijk gevierd. Bent u inwoner van Westland of omgeving? Dan bent u van harte welkom langs te komen en te genieten van een hapje en drankje.

Na maanden van voorbereidingen heeft Noemi Romero Torrijos haar praktijk omgetoverd tot een prachtig moderne locatie waar alle expertises onder één dak plaatsvinden. 

Als tandarts is Noemi al jaren een bekend gezicht in Honselersdijk en omgeving. Nu is ze trotse eigenaar van haar eigen tandartspraktijk en wil ze een bijdrage leveren aan de mondgezondheid van patiënten. “Ik kijk er naar uit u en/of uw gezinsleden te mogen ontmoeten in de nieuwe praktijk.

Welzijn

Het team van Tandartspraktijk Romero zet het welzijn van patiënten op de eerste plaats: “Wij vinden het belangrijk onze patiënten persoonlijk te leren kennen en onze oprechte aandacht te geven.” 

De praktijk biedt alle behandelingen aan, zoals algemene, cosmetische en preventieve tandheelkunde, maar ook restauratieve procedures en gespecialiseerde diensten. “Onlangs hebben wij ons team uitgebreid met een mondhygiënist, waar wij erg blij mee zijn”, vertelt Noemi.

Aanmelden

“Als u naar de opening wilt komen, vragen wij u vriendelijk ons een e-mail te sturen naar info@tandartspraktijkromero.com, met uw voor- en achternaam plus telefoonnummer.” 

Wij staan met onze mooiste glimlach voor u klaar.

Wanneer
Donderdag 23 november van 16:00 tot 20.00 uur.

Waar
Tandartspraktijk Romero
Dijkstraat 72 Honselersdijk
www.tandartspraktijkromero.com
Tel.nr.: 0174 - 725 206