Lichtjes in de duisternis op rustplaats Molenlande

Partnerbijdrage
Rustplaats Molenlande in Monster is op woensdag 13 december een door kaarslicht en fakkels sfeervol verlichte plek.
Rustplaats Molenlande in Monster is op woensdag 13 december een door kaarslicht en fakkels sfeervol verlichte plek. (Foto: PR)

De donkere dagen voor kerst zijn voor veel mensen een verdrietige periode.

Waar veel mensen elkaar juist in deze tijd opzoeken en het gezellig maken, is voor veel mensen ook eenzaamheid en gemis extra voelbaar.
Dit kan gaan om het verlies van een dierbare, ziek zijn, maar ook het verlies van een baan of andere teleurstellingen in het leven.

Bij elkaar zijn, warmte voelen, een hand op je schouder, een luisterend oor of samen even stil zijn, kan verlichting en troost brengen in deze periode.  

Rustplaats Molenlande in Monster is op woensdag 13 december van 19.00 uur tot 20.30 uur geen donkere plek, maar een door kaarslicht en fakkels sfeervol verlichte plek.

Uitnodiging

Embrasse Uitvaartzorg nodigt u uit om in de aula van de rustplaats onder het genot van koffie, thee en glühwein samen te komen. De avond wordt muzikaal begeleid door zanger Bram Boender.  

U bent van harte welkom in de aula en op de begraafplaats om met elkaar te praten, gezelschap te voelen, een kaarsje aan te steken of een boodschap achter te laten in de hiervoor speciaal bestemde boom. Ook is er de mogelijkheid de fraai verlichte begraafplaats te bezoeken. 

Deze avond is zonder kosten en toegankelijk voor iedereen. 

Programma

18.30 uur - 19.00 uur: ontvangst  

19.00 uur: Welkomstwoord door Natascha van Zeijl 

19.25 uur - 20.30 uur: Informeel samenzijn 

Sponsors

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door: 

Aula Rustplaats Molenlande
Tuincentrum de Zonnebloem
Zodat de herinnering blijft
Mitra Westdijk Monster
Pure Flame Naturals
Embrasse Uitvaartzorg