Valk der Valk Delft wil dit jaar nog 750 hotelkamers verkopen

Partnerbijdrage
Rob en Magchelina van der Valk.
Rob en Magchelina van der Valk. (Foto: PR)

Inmiddels zijn Rob en Magchelina van der Valk alweer ruim 10 maanden geopend met hun Van der Valk hotel langs de A4 in Midden-Delfland. Ze kijken terug op een mooie start. 

“Het was al een hele reis om hier in het mooie Gemeente Midden-Delfland ons bedrijf te mogen starten. Op 10 februari jl. hebben we de sleutel in ontvangst mogen. We hebben een warm ontvangst ervaren van onze buren.”

“We hebben we al heel veel gasten mogen ontvangen het afgelopen jaar uit maar liefst 97 (!) landen waar we natuurlijk enorm trots op zijn. Soms met bloed, zweet en tranen. Maar ook met veel energie, waar we ons team iedere dag zien groeien en bloeien, daar worden we heel blij van! Voor ons beide voor het eerst als echt zelfstandig ondernemers, een droom die uitkomt en een mega avontuur is waar dagelijks vallen en opstaan aan de orde is. Met mede dank aan al onze teamgenoten die elke dag keihard bikkelen en zorgen voor een fijn verblijf, diner of meeting, jullie zijn toppers!”

De ambitie van Rob en Magchelina is om dit jaar nog 750 hotelkamers te verkopen. “We hebben nog een paar weken voordat we 2023 afsluiten. Wil jij ons helpen ons target te halen? Als we vanaf nu nog 750 boekingen krijgen dan is ons droomtarget behaald. Dat zou echt de kers op de appelmoes zijn. De verwachtingen voor komende maand zijn goed, maar die laatste nachten zijn een uitdaging. Daarom hebben we een extra scherpe deal geactiveerd, wie weet helpt ons netwerk ons om dit doel te behalen. Dank jullie wel!”

De superdeal vind je hier:https://lnkd.in/ertnb-gH.