VAMOS Support is officieel een geweldige plek om te werken

Partnerbijdrage
 100% van de collega's bij VAMOS Support zegt zichzelf te kunnen zijn en te kunnen rekenen op elkaar.
100% van de collega's bij VAMOS Support zegt zichzelf te kunnen zijn en te kunnen rekenen op elkaar. (Foto: PR)

Bij VAMOS Support in Naaldwijk doen ze het anders en dat levert resultaat op: ze zijn gecertificeerd als ‘Great Place To Work’ (GPTW). Deze onderscheiding wakkert hun interne vlammetje aan en opent de deuren naar de jaarlijkse Best Workplaces Awards.

Great Place to w-w-wat?

GPTW richt zich binnen organisaties op het creëren van een cultuur van vertrouwen, trots en plezier. Al ruim 30 jaar (en binnen 60 verschillende landen) worden jaarlijks zo’n 10.000 organisaties getest op geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Het onderzoeksresultaat bij VAMOS Support? 92% van de Supporters vindt het een geweldige werkplek!

Meer dan alleen een werkplek

Saamhorigheid blijkt een ware uitblinker. 100% van hun hechte club Supporters zegt zichzelf te kunnen zijn en te kunnen rekenen op elkaar. Vertrouwen en plezier vormen de basis voor betere individuele prestaties, teamprestaties en bedrijfsresultaten. Groei en innovatie volgen dan vanzelf.

“Open kaart spelen, dat vinden we belangrijk,” aldus Rhodé Uittenbroek, People Adviseur bij VAMOS Support. “Hoewel we het succes van de certificering samen vieren, erkennen we de ruimte voor verbetering. We zetten onze schouders eronder om een positief verschil te blijven maken.”

VAMOS Support, aangenaam!

Met hun aanstekelijke ambitie zijn ze erop gebrand om mkb-bedrijven (5-100 medewerkers) te organiseren als een geoliede machine, klaar voor verdere groei. De Supporters van VAMOS Support zorgen met team Marketing voor omzetgroei, met team Process voor verbeterde prestaties en met team People voor medewerkers die met plezier naar hun werk gaan.

Vlammen bij VAMOS!

Supporters leren bijna dagelijks iets nieuws, hebben directe impact op mkb-bedrijven en werken binnen een jong en vooruitstrevend team dat een portie gezelligheid niet uit de weg gaat. Is de vonk overgeslagen? Solliciteer dan als Process Adviseur.