Opstapdagen bij De Bruin Fietsen: ontdek het plezier van elektrisch fietsen!

Partnerbijdrage
Het team van De Bruin Fietsen kijkt uit naar je komst!
Het team van De Bruin Fietsen kijkt uit naar je komst! (Foto: Debbie van Eijk)

Op zoek naar de perfecte elektrische fiets? Kom dan naar de Opstapdagen op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart bij De Bruin Fietsen, waar je de kans hebt om verschillende e-bikes uit te proberen en te ontdekken welke het beste bij jou past. Ook gelden er die dagen geweldige aanbiedingen.

“Na een onderbreking van drie jaar vanwege de pandemie, zijn we verheugd om onze Opstapdagen weer te kunnen organiseren,” vertelt eigenaar Ronald de Bruin. “Van 10 uur ‘s ochtends tot 5 uur ‘s middags staan onze deuren voor je open, op vrijdag en zaterdag. Of je nu op zoek bent naar een sportieve e-bike, een mountainbike of zelfs een racefiets, bij ons vind je het allemaal.”

Advies en volop keuze

“Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de fiets die perfect bij jou past. Met tientallen verschillende modellen om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Of je nu jong of oud bent, beginnend fietser of doorgewinterde liefhebber, bij De Bruin Fietsen ben je aan het juiste adres. We zien je graag verschijnen bij één van onze drie vestigingen.”

Praktische info

De Opstapdagen zijn 22 en 23 maart bij de filialen van De Bruin aan de Molenstraat 246 in Monster, Van der Goesstraat 4 in Honselersdijk en Prinses Julianastraat 10 in Naaldwijk. Van 10.00 tot 17.00 uur kun je naar hartenlust opstappen. Meer info: www.debruinfietsen.nl.