Jumping Maassluis 2024

Partnerbijdrage
Vier dagen lang kunnen paardensportliefhebbers hun hart ophalen bij de diverse spring- en dressuurrubrieken.
Vier dagen lang kunnen paardensportliefhebbers hun hart ophalen bij de diverse spring- en dressuurrubrieken. (Foto: Middenhof)

Ook dit jaar staat het hemelvaartweekeind weer in het teken van de paardensport. Wederom wordt het grootste paardensportevenement van de regio gehouden op het terrein van Manege Middenhof aan de Zuidbuurt nr. 8 in Maassluis. 

Vier dagen lang kunnen paardensportliefhebbers hun hart ophalen bij de diverse spring- en dressuurrubrieken die op het programma staan. Niet alleen regionale, maar ook landelijke toppers, strijden om de eer, met als klapstuk de finale op zondagmiddag, de Rofianda prijs. In deze finale worden er door parcoursbouwer Chris van Gelder hindernissen neergezet met een hoogte van 1.30/1.35 m. De prijzenpot is goed gevuld en voor de winnaar is er een geldprijs beschikbaar van 1.000 euro.

Het complete programma is te vinden op www.jumpingmaassluis.nl. Toegang is gratis.

Naast de sportieve strijd is er volop entertainment. Voor de kinderen is er een gevarieerd animatieprogramma en onder het genot van een hapje en een drankje is er vanaf het mooie dakterras een perfect uitzicht over de wedstrijdringen. De diverse kraampjes met verschillende producten maken het evenement compleet.

Voor de ruiters: Inschrijven is nog mogelijk!