Jasper van der Voort van FvD Westland keert terug in de raad

Politiek
Jasper van der Voort van FVD na zijn installatie in 2022 in de gemeenteraad van het Westland (derde van links).
Jasper van der Voort van FVD na zijn installatie in 2022 in de gemeenteraad van het Westland (derde van links). (Foto: Archief/Thierry Schut)

Raadslid en fractievoorzitter van Forum voor Democratie, Jasper van der Voort, keert na zestien weken afwezigheid op 8 juni terug in de raad van gemeente Westland. Dat maakt de fractie bekend.

Van der Voort was een tijdje uit de running in overleg met de landelijke fractie van Forum voor Democratie en zijn bedrijfsarts. Aryan Dijkshoorn nam zijn taken tijdens deze periode over. FVD Westland is Dijkshoorn dankbaar “voor zijn toewijding en harde werk gedurende deze zestien weken. Aryan heeft deze taken met volle passie vervuld en wij zijn enorm trots op hem”, laat de fractie weten.

‘Volle 100%’

Van der Voort zou zich in de afgelopen weken hebben voorbereid achter de schermen om weer aan de slag te gaan. Nu verklaart hij weer volledig hersteld te zijn, en vastbesloten om zich weer voor de volle 100% in te zetten voor de inwoners van de gemeente Westland.

Verklaring

“Fractie FVD Westland kijkt ernaar uit om Jasper van der Voort weer te verwelkomen als actief raadslid en fractievoorzitter. Samen met hem zal onze fractie blijven streven naar een betere toekomst voor onze gemeente en haar inwoners”, aldus zijn fractie.