Ruim 550 inschrijvingen voor Open Bloemen Toernooi Naaldwijk

Sport

Van 29 juli tot en met 4 augustus vindt op tennisvereniging LTC Naaldwijk het Intergreen Open Bloemen Toernooi plaats. Ruim 550 sportieve Westlanders, maar ook tennisliefhebbers van buiten de regio, hebben zich hiervoor ingeschreven. Het nieuwe Paviljoen en vernieuwde banen met smashcourt en een Veldemanhal waren dit jaar extra trekpleisters. De organisatie heeft gezorgd voor een programma dat niet alleen leuk is voor de tennissers, maar ook voor hun supporters.

Op woensdagavond 31 juli is er speciaal voor de dames een Ladies Night. Met leuke kraampjes, een lekker drankje, muzikale begeleiding door John Dame en een verrassingsoptreden. Op vrijdag 2 augustus worden de kwartfinales gespeeld en kunnen alle sportievelingen en hun supporters tijdens de Flowerparty uit hun dak met DJ Emiel Scholtes. Het hele finaleweekend zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. Zaterdag 3 augustus krijgen alle halve finalisten een barbecue aangeboden met muzikale omlijsting van niemand minder dan DJ Dipman (Dylan Otto).
Het Open Bloemen Toernooi Naaldwijk steunt elk jaar met het toernooi een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Sportkans. Van elke inschrijving gaat € 1,- naar dit project, dat realiseert dat kinderen die leven in gezinnen met beperkte financiële middelen, toch kunnen sporten.
Houd de website in de gaten voor de laatste informatie: www.ltcnaaldwijk.nl.