Westlandia heeft eigen jubileumpostzegel

Sport

De Naaldwijkse voetbalvereniging RKVV Westlandia viert in 2012 het 90-jarig jubileum. Ter gelegenheid hiervan is in nauwe samenwerking met Postzegelvereniging Monster een postzegel met daarop het jubileumlogo uitgegeven. De postzegel is op zaterdag 11 augustus tegelijk met de presentatie van de elftallen officieel gepresenteerd door de voorzitter van de jubileumcommissie Cees de Rijke. Het nieuws van de presentatie is direct wereldkundig gemaakt op het digitale postzegelmagazine www.postzegelblog.nl
De samenwerking tussen een voetbalvereniging en een postzegelvereniging is uniek. Beide Westlandse verenigingen hebben besloten tot een Filatelistisch Partnership. Dit resulteert onder andere in samenwerking bij de productie van de jubileumpostzegel en bij de verkoop van de postzegels in de serie ‘Westlands Mooiste’ met de Westlandse glastuinbouwproducten van de Postzegelvereniging Monster. De jubileumpostzegels zijn gemaakt in velletjes van 10 stuks. Ze hebben frankeerwaarde 1 en zijn daarmee geschikt voor het frankeren van een brief van 20 gram voor verzending in Nederland. De velrand is voorzien van de tekst ‘NVPV AFD. Monster i.s.m. WESTLANDIA VOETBAL’. Leden van Westlandia die gebruik willen maken van deze mooie postzegel, om bijvoorbeeld een bevriende voetballer een brief te sturen, kunnen contact opnemen met Ton Ballering via tonbal@kabelfoon.nl. Hij zorgt ervoor dat uw bestelling in de kantine kan worden opgehaald.
Op zaterdag 1 september a.s. is Postzegelvereniging Monster van 09.30 tot 12.00 uur aanwezig in de kantine van Westlandia, zowel met de jubileumzegel van Westlandia, als met de postzegels van de serie ‘Westlands Mooiste’. De postzegels zijn dan te zien en te koop. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar Westlandia te komen en wel geïnteresseerd zijn in de postzegels, neem dan contact op met de voorzitter van Postzegelvereniging Monster, N.J. (Klaas) Keijzer, tel. 0174-241740 nkeijzer@kabelfoon.nl. Zie voor meer informatie www.postzegelblog.nl/monster.