Maranto’s halen goud en zilver

Sport

Twirl & Showdance vereniging The Maranto’s uit Ter Heijde aan Zee was zaterdag 15 oktober goed op dreef tijdens het majorette- en twirl concours in het Gelderse Wezep.
Melanie Meerman draaide een schitterende routine in het onderdeel Twirling 1-baton Pre-teen Beginner en behaalde een schitterende vierde plaats. Madelon van Velden deed vandaag pas voor de tweede keer mee met haar routine Twirling 2-baton Pre-teen Beginner en zij wist toch een mooi tweede plaats in de wacht te slepen. Marjolein Luiten kwam uit in het twirl onderdeel Basic strut Peewee. Deze jongste deelneemster van The Maranto’s wist de jury van haar kunnen te overtuigen en wist zij de eerste plaats te behalen met een mooie gouden medaille.

De gouden medaille voor het twirl onderdeel Basic strut Juvenille mocht eveneens mee naar huize Luiten, want in dit onderdeel wist Lisette Luiten de eerste plaats te behalen. In het onderdeel Small team twirling Senior Beginner kwam selectie A van The Maranto’s op de vloer. Alle dames van dit small team gingen er helemaal voor en wisten zij een mooie score te behalen en deze werd beloond met de eerste plaats en een mooie beker. In het twirl onderdeel Rhytmic twirl Senior Beginner schitterde Malanie Meerman tijdens haar routine en zij behaalde de eerste plaats met een gouden medaille.

In het onderdeel solo sectie A jeugd 3 deden drie solisten van The Maranto’s mee en alle deelnemers in deze divisie waren goed, maar ook goed aan elkaar gewaagd. Deveny van Dijk behaalde met haar routine de 4e plaats, Madelon van Velden de achtste en Michelle Schuit de negende plaats. Een leuke opsteker voor Michelle Schuit, zij mocht namelijk van de organiserende vereniging de Formido aanmoedigingsbeker in ontvangst nemen. Een mooie tweede plaats werd behaald door het duo Rachel Plaizier – Miranda Wesstein in het onderdeel Duo – sectie A Jeugd 3 Basis. Er werd een schitterende vlotte routine neer gezet door deze dames.

In het onderdeel Team - sectie A jeugd 3 Basis zagen we een schitterende flitsende routine van Maranto selectie C. De inzet van deze dames werd beloond met een mooie tweede plaats.

Ingezonden sportbericht door twirlvereniging The Maranto’s uit Ter Heijde.