Cor van Dam Nederlands werpkampioen

Sport
V.l.n.r: Jan Titulaer, Cor van Dam en Peter Blakmoor.
V.l.n.r: Jan Titulaer, Cor van Dam en Peter Blakmoor. (Foto: Olympus'70)

Atleet Cor van Dam (Olympus ’70) heeft al tien keer op het podium gestaan bij een Nederlands kampioen, maar tot afgelopen weekeinde nimmer bovenaan. Hij is nu bij de 75-plussers nationaal kampioen op de werpvijfkamp geworden.

De Monsternaar die in Loosduinen woont, was deze keer duidelijk de beste in de titelstrijd in Edam. Dit kampioenschap omvat vijf onderdelen: kogelstoten, kogelslingeren, discuswerpen, speerwerpen en gewichtwerpen.

Van Dam behaalde in totaal 3.170 punten, ruim honderd meer dan zijn grootste concurrent Jan Titulaer. De Limburger kwam tot 3.065 punten. Van Dam verbeterde zijn Westlands record bij het gewichtwerpen van 9,70 meter naar 10,41 meter.

Op het podium van links naar rechts: Jan Titulaer, Cor van Dam en Peter Blakmoor.

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. “niet akkoord disclaimer” en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.