Handbalheren Quintus verslaan Vrone Berdos

Marc de Vreede van Quintus in actie.
Marc de Vreede van Quintus in actie. (Foto: Paul Vis sr.)

Gezien de stand op de ranglijst moesten de heren van Quintus geen probleem hebben met de fusieploeg Vrone/Berdos uit het Noord-Hollandse Bergen en Sint Pancras. Tot het eerste kwartier scoorden de teams om en om, waarna Quintus de leiding nam en deze niet meer uit handen gaf.

De rust werd bereikt met een 16-11 voorsprong voor de Heulenaren. In het 2e deel trok Quintus door en via 24-18 in minuut 45, werd er afgefloten bij een 33-26 stand. Quintus blijft in de top 3 staan maar moet een tandje bijzetten om aanstaande zaterdag aan de Laan van Poot in Den Haag het in bloedvorm verkerende en mede titelkandidaat Hellas te verslaan.

De Dames van Quintus gingen onderuit bij laagvlieger V&L in Geleen: 36-30 in 60 minuten! VELO kon titelkandidaat VOC niet op de pijnbank leggen na een goede serie. Bij de rust al 5-18 en een eindstand van 17-36 voor de Amsterdamse handbalsters. Ondanks het verlies blijft de 4e positie behouden voor de Wateringse debutant.