750 Westlandse basisscholieren bij Schoolkorfbaltoernooi 2023

Sport
De hele middag streden de jongens en meiden van groep 3 tot en met 8 in teams van vier tegen elkaar.
De hele middag streden de jongens en meiden van groep 3 tot en met 8 in teams van vier tegen elkaar. (Foto: PR)

Woensdag 24 mei namen ruim 750 basisschoolleerlingen van 12 verschillende basisscholen uit ’s-Gravenzande, Naaldwijk, Monster en Maasdijk deel aan het Schoolkorfbaltoernooi 2023 bij CKV ONDO.

De organisatie noemt het terugblikkend een groot succes. “Heel veel nieuwe en terugkerende gezichten hebben weer kennisgemaakt met deze leuke sport en onze fijne vereniging.”


Er waren basisschoolleerlingen uit Naaldwijk, Monster, ‘s-Gravenzande en Maasdijk - PR 

“De hele middag streden de jongens en meiden van groep 3 tot en met 8 in teams van vier tegen elkaar. Met uiteindelijk uit elke poule één winnaar, wat resulteerde in vierentwintig gelukkige winnaars met als beloning een welverdiende taart van Food5.”

Groot succes

Verkoeling werd gebracht door ijsjes van Cafetaria de Parel en het groente en fruit was afkomstig van QPI. “Mede door alle sponsoren, vrijwilligers, organisatie en de kinderen was het een groot succes. Op naar volgend jaar!”, aldus een enthousiaste organisatie.

Voor kinderen die korfbal ook te gek vinden zijn welkom om een keer mee te trainen. Dit kan op woensdag 31 mei van 16.15 tot 17.15 op het veld van ckv ONDO. Aanmelden kan op de website: www.ckvondo.nl.