KMD organiseert 3 juni eerste Sem Steijn-toernooi

Sport
Foto van Sem Steijn (links) bij ADO Den Haag.
Foto van Sem Steijn (links) bij ADO Den Haag. (Foto: PR)

Op zaterdag 3 juni 2023 organiseert sv KMD het eerste Sem Steijn-toernooi. Het Haagse talent voetbalde voor KMD totdat ADO Den Haag hem opnam in de jeugdopleiding. 

Sem ontwikkelde zich via VVV Venlo en ADO Den Haag razendsnel en is nu speler en publiekslieveling bij FC Twente. Voor KMD is het de eerste speler uit de eigen jeugd die het heeft geschopt tot het betaalde voetbal. KMD is natuurlijk apetrots op Sem en andersom komt Sem nog regelmatig bij zijn oude club. Alle reden dus om in 2023 te starten met een jaarlijks Sem Steijn-toernooi voor de jongens en meisjes van de O11 en O12.

KMD is natuurlijk apetrots op Sem en andersom komt Sem nog regelmatig bij zijn oude club

Op zaterdag 3 juni zullen 36 teams, waaronder ook de JO11 teams van ADO Den Haag, VVV Venlo, Sparta en Leuven (België) in toernooivorm gaan voetballen. Maar er wordt niet alleen gevoetbald, er is ook een heuse skillscompetitie met daarin penalty’s nemen, voetbaldarts en hooghouden. Naast de traditionele bekers zijn er ook andere mooie prijzen te winnen. Er is die dag nog veel meer te doen op het complex van KMD. Lees hierover op de speciale webpagina van het toernooi.


Sem Steijn (midden) met zijn trainers bij KMD: Wim van Wilgen en Hennie v.d. Eikel. - PR

Erbij zijn

Het toernooi start om 12.00 uur en duurt tot circa 16.30 uur. “Dus als je de toppers van de toekomst wil zien, of Sem zelf, of als je gewoon van de gezelligheid wilt proeven, kom dan 3 juni naar KMD!”, aldus de enthousiaste organisatie. Het adres van KMD is Heulweg 32a in Wateringen.