Naaldwijk benoemt Wim Boekestein tot erelid en zoekt nieuwe voorzitter

Sport
Aris van Daalen (links) kon met instemming van de vergadering Wim Boekestein benoemen tot erelid van vv Naaldwijk.
Aris van Daalen (links) kon met instemming van de vergadering Wim Boekestein benoemen tot erelid van vv Naaldwijk. (Foto: Marcel Verbeek)

Het deed Aris van Daalen veel plezier dat hij tijdens de laatste ledenvergadering onder zijn leiding Wim Boekestein kon benoemen tot erelid van vv Naaldwijk. Patrick Kunst, Jesse Lance, Dennis van Loenen en Arjen de Haan zijn de nieuwe bestuursleden van vv Naaldwijk. De zoektocht naar een opvolger voor Van Daalen, die twee termijnen van drie jaar de hamer in handen had, gaat verder. Frans van den Bos werd gehuldigd voor 70 jaar lidmaatschap.

Van Daalen kan terugkijken op een mooie periode onder zijn leiding. ,,Het zijn vooral de feestelijke hoogtepunten rond het 100-jarig bestaan van vv Naaldwijk in 2022. Wat te denken van het museum in het clubgebouw, de reünie, het jubileumboek en het eindfeest’’, zo weet Van Daalen op te sommen.
Een dag later werd het duel tussen Naaldwijk en HVC’10 in de rust afgebroken bij een 1-0 stand door een treffer van Danny Niël. De scheidsrechter was door de kou bevangen.