Monsterse vereniging Mon Boule onthult Clubcompetitie 2023 winnaars

Sport
De intense wedstrijd op 2 december bracht een selectie van de meest bedreven spelers samen, die zich gedurende het jaar hebben onderscheiden.
De intense wedstrijd op 2 december bracht een selectie van de meest bedreven spelers samen, die zich gedurende het jaar hebben onderscheiden. (Foto: PR)

Het afgelopen jaar hebben leden van de Monsterse Jeu de Boules-vereniging Mon Boule gestreden in een reeks van gepassioneerde wedstrijden, en afgelopen zaterdag, op 2 december, bereikte de opwinding haar hoogtepunt tijdens de langverwachte finale van de Michel Franken Clubcompetitie bij Mon Boule.

Deze intense wedstrijd bracht een selectie van de meest bedreven spelers samen, die zich gedurende het jaar hebben onderscheiden. Onder hen bevonden zich Albert van der Spek, Andre van der Tang, Anton Bakker, Diny van Dijk, Greet van Bergenhenegouwen, Harry den Heijer, Jeanne Meijer, Leny Kester, Lex Fleischmann, Meina Bakker, Nico de Wilde, Peter Staal, en Spencer Onink, evenals Trees Opstal, Wil van der Starre en Willem Wisgerhof.

Kerst-Boule

De spanning was om te snijden terwijl deze vaardige spelers streden om de hoogste eer van de Clubcompetitie 2023. De top drie, die met hun ongelooflijke vaardigheden en vastberadenheid de finale wisten te bereiken, worden bekroond tijdens de feestelijke Kerst-Boule op 20 december aanstaande. Hier zullen zij hun welverdiende prijzen in ontvangst nemen, terwijl de absolute kampioen de eer krijgt zijn naam gegraveerd te zien op een glanzend plaatje op de eervolle wisselbeker van de vereniging.

Het belooft een memorabele viering te worden, waar deze gepassioneerde spelers, onder toeziend oog van hun medeleden en enthousiaste supporters, de erkenning ontvangen voor hun toewijding en buitengewone prestaties gedurende dit bloedstollende seizoen.