Hoofdtrainer Harry Akkermans verlaat VV Naaldwijk na vier seizoenen

Sport
De technische commissie (TC) kijkt tevreden terug op de impact die Harry Akkermans heeft gehad gedurende zijn jaren bij VV Naaldwijk.
De technische commissie (TC) kijkt tevreden terug op de impact die Harry Akkermans heeft gehad gedurende zijn jaren bij VV Naaldwijk. (Foto: Haaglanden Voetbal)

Na een vierjarige samenwerking met derdeklasser VV Naaldwijk zal hoofdtrainer Harry Akkermans aan het einde van dit seizoen afscheid nemen van sportpark De Hoge Bomen. Akkermans heeft een rijke ervaring als trainer, voorafgaand aan zijn tijd bij Naaldwijk was hij actief bij clubs zoals VVOR, Zwaluwen Vlaardingen, sc Feyenoord, Prinsenland en FC Oudewater.

De technische commissie (TC) kijkt tevreden terug op de impact die Harry Akkermans heeft gehad gedurende zijn jaren bij VV Naaldwijk. “Met zijn professionele trainingsmethoden, wedstrijdbesprekingen en videoanalyses heeft Harry een hoog niveau van professionaliteit gebracht binnen VV Naaldwijk. Hij slaagde erin om met succes veel jonge, eigen spelers te integreren in het eerste elftal. Desondanks gaan we op zoek naar een nieuwe trainer, met de verwachting dat een frisse wind en andere accenten nieuwe impulsen zullen geven aan het team.”

John van Veen

Assistent-trainer John van Veen zal ook aan het einde van dit seizoen zijn functie neerleggen bij de vereniging. Hij heeft twee seizoenen als assistent van Akkermans gediend en had eerder al samengewerkt met hem bij VVOR.

Bron: mediapartner Haaglanden Voetbal