Een mijlpaal: 50 jaar lid van SV Generaal Snijders in ‘s-Gravenzande

Sport
Karel de Ruiter en Koos van Velden.
Karel de Ruiter en Koos van Velden. (Foto: PR)

SV Generaal Snijders is al 87 jaar de schietvereniging van ’s-Gravenzande. Een schietvereniging waarbij veiligheid en sportiviteit erg belangrijk zijn. Maar vooral ook een vereniging waar de schietsport met plezier wordt beoefend door een groot aantal trouwe leden.

Dit blijkt wel uit het feit dat Karel de Ruiter en Koos van Velden dit jaar 50 jaar lid zijn van de vereniging. Karel en Koos zijn niet alleen actieve schutters, maar ook actieve vrijwilligers. Karel is jaren bestuurslid geweest, als secretaris en voorzitter. Koos is als bestuurslid en wedstrijdleider vanaf 1980 actief, en nog steeds in functie.

In zonnetje gezet

Tijdens de Algemene ledenvergadering van 4 maart zijn de jubilarissen gehuldigd en in het zonnetje gezet. Ook de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie was aanwezig op deze avond. Vanuit de KNSA heeft Koos een Oorkonde van Verdienste ontvangen met bijbehorende bronzen draagspeld voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging en daarbuiten. Het serieuze gedeelte werd feestelijk afgesloten.

Oproep

Lijkt het je ook leuk om een keer deze tak van sport te proberen? SV Generaal Snijders is open op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur, adres: Rijnveste 16, ’s-Gravenzande. Voor informatie: svgeneraalsnijders@gmail.com

Vrijwilligers staan klaar om belangstellenden alles te vertellen over de schietsport en de verschillende disciplines.