Voetbalnieuws: dit gebeurt er bij FC ‘s-Gravenzande, Westlandia en Lyra

Sport
Jubilee Djan met rechts Marko van der Knaap.
Jubilee Djan met rechts Marko van der Knaap. (Foto: Haaglanden Voetbal)

Het Westlandse voetballandschap is weer in beweging, met FC ‘s-Gravenzande, Westlandia en Lyra in de schijnwerpers. Van de strijd op het veld tot de transfermarkt, hier is een overzicht van de recente gebeurtenissen die de fans bezighouden.

FC ’s-Gravenzande slikt pijnlijke nederlaag

In een enerverend duel op het Juliana Sportpark kreeg FC ’s-Gravenzande het moeilijk tegen het sterke tweede team van Berkel. Ondanks een veelbelovende start waarbij Liz Hagen binnen twee minuten het net vond, kon laagvlieger FC ’s-Gravenzande de voorsprong niet vasthouden. Berkel 2 draaide de wedstrijd voor rust om en ging uiteindelijk met een overtuigende 1-4 overwinning naar huis.

Ariston’80 wint uitduel bij Lyra in Halve Maan Cup

In De Lier op sportpark De Zweth speelden Lyra en Ariston’80 een spannend duel in het kader van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Halve Maan Cup. Ariston’80 wist tot driemaal toe een voorsprong te nemen, maar Lyra vocht terug. Uiteindelijk was het Ariston’80 dat met een 2-3 overwinning aan het langste eind trok, waarmee ze zich plaatsten voor de halve finale.

Westlandia strijkt Jubilee Djan (RKAVV) op

Westlandia heeft versterking gevonden in de persoon van Jubilee Djan, een veelzijdige rechtervleugelverdediger. Djan, die eerder speelde voor RKAVV onder leiding van huidig Westlandia-hoofdtrainer Maurizio Ceccucci, tekent voor één seizoen bij de zondagselectie van de club. Met zijn ervaring en vaardigheden hoopt Westlandia op verdere successen in het komende seizoen.

Bron: mediapartner Haaglanden Voetbal, voor al het voetbalnieuws uit de regio.