Deze twee streekderby’s staan dit weekend op het programma

Sport
HVC'10 ontvangt v.v. Naaldwijk vandaag.
HVC'10 ontvangt v.v. Naaldwijk vandaag. (Foto: PR)

Het belooft een spannend weekend te worden voor voetbalfans in de regio, met twee boeiende streekderby’s op het programma in de derde klasse D. De vier regioploegen nemen het zaterdag 13 april tegen elkaar op, met HVC’10 tegen Naaldwijk en Lyra tegen MVV’27.

Lijstaanvoerder HVC’10, die vastberaden is om terug te keren naar de tweede klasse, ontvangt Naaldwijk in Hoek van Holland. Met een comfortabele voorsprong van acht punten op Exceslior’20, zal HVC’10 er alles aan doen om hun positie aan de top te behouden. Echter, Naaldwijk, onder leiding van trainer Harry Akkermans, zal niet makkelijk te verslaan zijn. Naaldwijk staat nog steeds in de gevarenzone en zal vechten voor elk punt om hun positie te versterken na een gelijkspel tegen OVV vorige week.

Lyra en MVV’27

In De Lier zullen Lyra en MVV’27 de degens kruisen in een wedstrijd die van cruciaal belang kan zijn voor hun kansen in de nacompetitie. Beide teams hebben na twintig wedstrijden 33 punten verzameld en staan nog steeds in de race. In deze streekderby zullen beide teams niets aan het toeval overlaten en er alles aan doen om de achterstand op Rhoon en Victoria’04 niet verder te laten oplopen.

Bron: mediapartner Haaglanden Voetbal, voor al het voetbalnieuws uit de regio.