55-plussers kunnen podium weer op bij Meesterwerk Muziek Westland

Uitgaan
In de afgelopen jaren hebben vele tientallen 55-plussers aan het project deelgenomen.
In de afgelopen jaren hebben vele tientallen 55-plussers aan het project deelgenomen. (Foto: Archief/Vitis)

Met een inloopmiddag in Westlands Popcentrum Nederland Drie in Wateringen gaat op zondag 10 september alweer de zesde sessie van Meesterwerk Muziek Westland van start. Bij Meesterwerk Muziek Westland kunnen muzikanten en vocalisten van 55 jaar en ouder samen muziek maken tegen een kleine vergoeding. Ervaring is niet nodig. 

In een sessie van zestien weken gaan ze als band aan de slag met een repertoire dat ze zelf uitkiezen. Dit gebeurt onder leiding van de professionele bandcoach Arjen Westdijk. Na die zestien weken repeteren volgt een heus optreden in Westlands Popcentrum Nederland Drie.

Inloopmiddag

In de afgelopen jaren hebben vele tientallen 55-plussers aan het project deelgenomen en sommigen doen iedere nieuwe sessie mee. Er hebben zich zelfs heuse bands gevormd die wekelijks, ook buiten het project om, samen repeteren. Met als doel zo nu en dan op te treden. Maar wat misschien nog belangrijker is: het op ontspannen wijze plezier beleven aan het samen muziek maken.

Zondag 10 september wordt in WPC Nederland Drie een inloopmiddag gehouden. Belangstellenden kunnen langskomen om kennis te maken met Meesterwerk Muziek en met elkaar. Uit de aanmeldingen worden vervolgens bandjes gevormd met mensen die dezelfde muziekstijl willen gaan spelen. Dat kan akoestisch zijn, maar ook elektrisch.

Repetities

De repetities worden gehouden op maandagochtend, maandagmiddag, woensdagochtend en vrijdagochtend. De eerste sessie gaat maandag 18 september van start. Deelname aan Meesterwerk Muziek kost 160 euro.

De inloopmiddag begint zondag 10 september om 13.30 uur in WPC Nederland Drie aan de Lange Spruit 84 in Wateringen.

Voor meer informatie: www.nederlanddrie.nl.