Kringloopwinkel De Lier trakteert Lierse senioren op Meezingmiddag

Uitgaan
Er kan gezellig worden meegezongen tijdens de Meezingmiddag.
Er kan gezellig worden meegezongen tijdens de Meezingmiddag. (Foto: Adobe)

Voor het zoveelste jaar op rij keert de geliefde jaarlijkse traditie terug: De Habbekrats Meezingmiddag! Kringloopwinkel Habbekrats, die zich inzet om alle inkomsten terug te geven aan de lokale gemeenschap, heeft opnieuw een speciale middag georganiseerd, ditmaal voor de senioren van De Lier. Het beste nieuws? Habbekrats betaalt de rekening!

Op vrijdagmiddag 13 oktober 2023, van 14:00 uur tot 16:00 uur, zal De Rank, gelegen aan de Van Weelystraat 2 in De Lier, het toneel zijn van deze gezellige bijeenkomst. De deuren van de zaal gaan om 13:30 uur open om de gasten welkom te heten.

Tijdloze klassiekers

Koor De Tiereliers, afkomstig uit De Lier zelf, zal de muzikale ambiance verzorgen met een repertoire dat varieert van tijdloze klassiekers zoals “Als de klok van Arnemuiden” en “Foxy Foxtrot” tot de hedendaagse hit “Heb je even voor mij?”. Verwacht een feestelijke sfeer vol meezingers!

Habbekrats zal niet alleen de kosten van het entertainment dekken, maar ook voorzien in hapjes en drankjes voor alle bezoekers. En alsof dat nog niet genoeg is, wacht er na afloop van de middag een leuk cadeautje op alle aanwezigen.

Gratis verkrijgbaar

Kaarten voor dit hartverwarmende evenement zijn gratis verkrijgbaar vanaf woensdag 4 oktober 2023. U kunt ze bemachtigen bij kringloopwinkel Habbekrats, gelegen aan de Lierweg 61 in De Lier, en bij ‘t Anker, te vinden aan het Baron van Gentplein 31 in De Lier.