Lokale top-DJ’s openen Lierse Oranjefeesten 2024

Uitgaan
Vier lokale top DJ’s zorgen voor de muzikale omlijsting van de eerste feestavond.
Vier lokale top DJ’s zorgen voor de muzikale omlijsting van de eerste feestavond. (Foto: Pixabay)

Zaterdagavond 20 april organiseert het Lierse Oranje Comité een feestavond in een grote feesttent in de Hoofdstraat. Dit feest is het begin van de Oranjefeesten die het comité jaarlijks organiseert rond eind april en begin mei.

Vier lokale top DJ’s zorgen voor de muzikale omlijsting van de eerste feestavond: Bass Chaserz, Double Trouble, Feestnation en Rob Q. Toegangskaarten voor dit feest á € 20,- zijn verkrijgbaar via www.ocdelier.nl. De early bird-tickets zijn allemaal al uitverkocht, daarmee kende de kaartverkoop een vliegende start. Aan de deur zijn uitsluitend nog kaarten te koop (á € 25,-) als nog niet alle kaarten in de voorverkoop zijn uitverkocht. Het comité raadt geïnteresseerden daarom aan om online alvast tickets te reserveren.

Oranjefeesten

Het openingsfeest op 20 april is de enige avond waar tickets voor verkocht worden. Op Koningsdag organiseert het comité diverse activiteiten in en rond de tent en is de toegang voor iedereen gratis. Vanaf 15 uur start het middagprogramma met DJ Remco, Source en Gina & Sunflower.

Grootste vrijdagmiddagborrel

Datzelfde geldt voor 3 mei wanneer de grootste vrijdagmiddagborrel van de Lier plaatsvindt in de tent. Het Oranje Comité heeft bedrijven die sponsoren uitgenodigd een hangtafel te ‘kopen’ om zo hun VrijMiBo voor het personeel te verplaatsen naar de tent. Er is al veelvuldig gebruikgemaakt van deze aanbieding. Deze middag begint om 16 uur en duurt tot in de late uurtjes. Aan de inwendige mens is uiteraard gedacht en Ian Zwaardski, Kees Toets Distracted en Memory Lanes zorgen voor gezelligheid vanaf het podium.

Hoofdstraat

Na twee jaar feestjes op de IJsbaan in de Lier, zijn de Oranjefeesten nu terug in de Hoofdstraat. Op de ‘vertrouwde’ plek waar de feesttent ook in de feestweek in augustus wordt opgebouwd.