Dit maakt de Avondvierdaagse Wateringen-Kwintsheul 2024 extra leuk

Uitgaan
Wandelaars in Wateringen tijdens de Avondvierdaagse 2023.
Wandelaars in Wateringen tijdens de Avondvierdaagse 2023. (Foto: Archief/Debbie van Eijk)

De avondvierdaagse in Wateringen-Kwintsheul staat weer voor de deur! Het programma is nu bekend. Van 27 tot 31 mei 2024 kunnen wandelliefhebbers zich verheugen op vier dagen vol gezelligheid en beweging. Met dagelijks een sfeervolle route van 5 kilometer is er volop gelegenheid om te genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft.

Wat deze avondvierdaagse extra leuk maakt, is de interactieve twist. Langs de route zijn vragen verstopt die deelnemers kunnen beantwoorden. Wie de juiste antwoorden weet te vinden en inlevert, maakt zelfs kans op een prijsje! Een pen meenemen is dus een absolute must voor wie mee wil doen aan deze speelse uitdaging.

Inschrijven

Inschrijven voor de avondvierdaagse kan van 6 tot 22 mei bij twee verschillende locaties: ‘t Feesthuis aan de Herenstraat in Wateringen en Looks for You Kappers in Kwintrum te Kwintsheul. Maar ook op de startdagen, maandag 27 en dinsdag 28 mei, is inschrijven mogelijk op de startlocatie zelf. Deelname aan dit sportieve evenement kost slechts €6,00.

Starttijden

De starttijden variëren per dag en locatie, met de mogelijkheid om te beginnen tussen 18.00 en 19.00 uur. Maandag trapt OBS De Kyckert in Wateringen af, gevolgd door Sportvereniging Velo op dinsdag. Op woensdag staat Sportvereniging QUINTUS in Kwintsheul klaar voor de wandelaars, terwijl donderdag WSKO De Hofvilla in Wateringen het startpunt vormt. De slotavond op vrijdag begint om 18.30 uur bij KMD aan de Heulweg in Wateringen.

Vragen of meer informatie

Voor vragen of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Sandra Helleman via 06-23728246 of Judith van Dijk via 06-29488553. Ook is het mogelijk om een kijkje te nemen op de Facebookpagina van de avondvierdaagse: www.facebook.com/avondvierdaagse