Zonnebloem bedankt kringloopvrijwilligers ‘s-Gravenzande met taart

Zakelijk
Van links naar rechts: W. van Koppen, T. van Koppen en B. van Rest op het moment van de overhandiging van de donatie.
Van links naar rechts: W. van Koppen, T. van Koppen en B. van Rest op het moment van de overhandiging van de donatie. (Foto: PR)

De Zonnebloemafdeling Monster/Ter Heijde kreeg en zorgde voor een verrassing, donderdagavond 25 mei bij kringloopwinkel De Recycling in ’s-Gravenzande.

De voorzitter van de Zonnebloemafdeling Monster/Ter Heijde overhandigde aan de heer W. van Koppen een heerlijke Zonnebloemtaart. Hij is voorzitter van de donatiecommissie en onlangs kreeg de Zonnebloem een bedrag van €932 overgemaakt, dat besteed kan worden aan activiteiten voor de Zonnebloemdeelnemers. 

‘Grandioos gebaar’

Een van de kringloopvrijwilligers had deze afdeling voorgedragen om hun een deel van de opbrengst van de verkochte goederen te schenken. “Een grandioos gebaar en dat mocht niet alleen bij dankbare woorden blijven,” schrijft de commissie van de Zonnebloem. “Het geven van een taart onderstreepte het dank-jullie-wel voor jullie inzet om als Kringloopvrijwilliger je voor dit goede doel in te zetten en daarna een betrokken sociale organisatie, die zich inzet voor mensen met een lichamelijke beperking, een gift te schenken. Dat verdient ons aller waardering.”