Er komt een nieuw netwerkevent in Westland: ‘Westland Doet Duurzaam’

Zakelijk
V.l.n.r: Erik van Duren (Westland), Marck Haagen (VNO-NCW West), Giel Biersteker (Biersteker), Irene van der Knijff (Westland), Bart Sosef (VNO-NVW West), Shirley Schelkers (MKB Westland), Rianne de Goeij, (Spontaan Communicatie).
V.l.n.r: Erik van Duren (Westland), Marck Haagen (VNO-NCW West), Giel Biersteker (Biersteker), Irene van der Knijff (Westland), Bart Sosef (VNO-NVW West), Shirley Schelkers (MKB Westland), Rianne de Goeij, (Spontaan Communicatie). (Foto: Thierry Schut)

Ongeveer 30 bedrijven en organisaties krijgen de kans zich in oktober te presenteren aan het Westlandse publiek tijdens een nieuw evenement: Westland Doet Duurzaam. Gemeente Westland organiseert dit evenement ter ere van de Dag van de Duurzaamheid, samen met MKB Westland en VNO-NCW West. Het doel: zoveel mogelijk particulieren en bedrijven motiveren duurzame keuzes te maken en een netwerk bieden.

Het nieuwe evenement gaat plaatsvinden op dinsdag 10 oktober en wordt gehouden bij het World Horti Center in Honselersdijk. Het diverse programma is zowel voor bedrijven als particulieren geschikt om bij te wonen.

Duurzame standhouders gezocht

Er komt een inspirerende spreker en daarnaast een beurs om inspiratie en informatie te vinden rondom het thema duurzaamheid. Er is plek voor ongeveer 30 bedrijven en organisaties om zich te presenteren aan het Westlandse publiek.

Unieke samenwerking

Erik van Duren van Gemeente Westland: “Ik ben heel erg blij met deze mooie samenwerking. Het geeft ons de kans een breed gedragen evenement neer te zetten rondom het thema duurzaamheid. Ik hoop dat er veel Westlandse organisaties zijn die deze kans grijpen om zich te presenteren aan het Westlandse publiek. Uiteraard is gemeente zelf ook aanwezig met een stand.”

Na zomervakantie tickets

Meer informatie over deelname aan het event is terug te vinden op www.westlandwoontduurzaam.nl/event. Na de zomervakantie komen de tickets beschikbaar om het evenement te bezoeken. Het evenement is gratis toegankelijk.

Westland Woont Duurzaam

Westland Woont Duurzaam is een initiatief van gemeente Westland om Westlanders te motiveren te verduurzamen, zowel particulier als zakelijk. Via de website wordt informatie gedeeld over duurzaamheid, subsidies en vergunningsaanvragen en kunnen vragen gesteld worden.