Orchid Inspiration Days 2023 in nieuw geopende ‘beleefwinkel’

Zakelijk
De flagship store is de plek waar Opti-Flor, de Monsterse kweker van orchideeën, vanaf nu klanten zoals groothandelaars en detaillisten ontvangt om de pracht van hun product te laten ervaren.
De flagship store is de plek waar Opti-Flor, de Monsterse kweker van orchideeën, vanaf nu klanten zoals groothandelaars en detaillisten ontvangt om de pracht van hun product te laten ervaren. (Foto: PR)

Deze week is, tijdens de Orchid Inspiration Days 2023, de flagship store van Opti-flor geopend. Deze winkel is niet voor particulieren, maar voor exporteurs, groothandelaars, detaillisten en retailers. Zij kunnen hier niet alleen orchideeën inkopen, maar ook het merk Opti-flor beleven. 

De opening is een volgende stap voor Opti-flor in het bouwen aan het assortiment. “We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Elke dag een beetje beter, five-starkwaliteit en met het breedste en meest creatieve assortiment van Europa”, aldus Tim van Leeuwen, marketing manager bij Opti-flor.

Lange houdbaarheid

In haar Experience Center beleven de bezoekers de lange houdbaarheid van haar planten, waardoor consumenten langer kunnen genieten van de orchideeën. “Deze orchideeën schitteren nog meer in de nieuwe keramieklijnen die ton-sur-ton gepresenteerd staan in de showroom.”

Maar liefst elf orchideeënspecialisten in Nederland openen ijdens de Orchid Inspiration Days 2023 de deuren om klanten en eindklanten hun assortiment te laten bewonderen. Opti-flor opent niet alleen de nieuwe flagship store met Experience Center, maar presenteert ook voor het eerst een compleet vernieuwe tuincentrumpresentatie. 

Bezoek

Een bezoek aan de flagship store kan gepland worden door bijvoorbeeld groothandelaars via orchidinspirationdays.com. De ‘gewone consument’ kan orchideeën van Opti-flor vinden bij lokale verkooppunten. Deze zijn te vinden op optiflor.nl/nl/dealers.