Hier in Naaldwijk opent deze maand een burger- en tacorestaurant

Zakelijk
Foto van een hamburger ter illustratie.
Foto van een hamburger ter illustratie. (Foto: Pexels)

Binnenkort opent de snelst groeiende hamburgerformule in Europa zijn 53ste vestiging in Naaldwijk. Het gaat om franchiseorganisatie Johnny’s & O’Tacos. Franchisenemer is Mohsen, die momenteel al een vestiging runt in Den Haag (Wateringse Veld).

Johnny’s Burger Company is in 2011 gestart als leverancier van (halal) hamburgers. Tegenwoordig verkoopt de keten als Johnny’s Burger & O’Tacos niet alleen Amerikaanse burgers, maar ook Franse taco’s. Het verschil tussen de klassieke Mexicaanse taco en de Franse variant zit ‘m in de vorm, het deeg en het dichtvouwen: de Franse taco, die zijn oorsprong heeft in 2006, is een rechthoekig warm deegproduct dat helemaal dichtgevouwen wordt en waarin allemaal ingrediënten zitten, zoals knapperige gefrituurde groenten. 

Naast de burgers en taco’s gaat de organisatie binnenkort ook gefrituurde kip verkopen.

100% halal

Franchisenemer Mohsen verklaart op de Nationale Franchise Gids dat de keten zich onderscheidt door de nadruk te leggen op kwaliteit en het gebruik van 100% halal rundvlees, “zonder toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.” Ook zou het om grote, ‘Amerikaanse’ porties gaan. 

De Naaldwijkse vestiging opent in het pand waar voorheen Toko Naaldwijk gevestigd was: aan de Prins Hendrikstraat 43. Het pand wordt momenteel verbouwd. De franchiseorganisatie opent de 53ste vestiging in Naaldwijk vanwege de centrale ligging in het Westland “en de groeiende gemeenschap”. De opening vindt plaats in december, maar de precieze datum is nog niet bekend.