Nieuwe sponsoren voor Kom in de Kas 2024

Zakelijk
Financieel directeur Eelco de Haan van Sazas (links) en Kom in de Kas-voorzitter René van Dop.
Financieel directeur Eelco de Haan van Sazas (links) en Kom in de Kas-voorzitter René van Dop. (Foto: Kom in de Kas)

Deze lente kunnen we genieten van de 46ste editie van Kom in de Kas. Op 6 en 7 april 2024 is het zover. Momenteel wordt er hard gewerkt aan dit - enige - publieksevenement van de glastuinbouwsector, dat mede mogelijk gemaakt wordt door sponsors, waaronder twee nieuwe: verzuimspecialist Sazas en Axia Seeds. Bloemenbureau Holland (BBH) zet het sponsorschap van vorig jaar voort.

Sazas is dit jaar een van de hoofdsponsors van Kom in de Kas. Op maandag 12 februari hebben landelijk voorzitter René van Dop en financieel directeur van Sazas Eelco de Haan de sponsorovereenkomst ondertekend. De Haan gaf aan dat Kom in de Kas een mooi initiatief is “om te laten zien hoe begrippen als innovatie en duurzaamheid tot uiting komen binnen de sector”. Ook spreekt het De Haan aan dat de kwekers hun passie en liefde voor hun producten kunnen overbrengen tijdens Kom in de Kas. “Deze persoonlijke benadering past volledig bij Sazas. Prachtig om dat te mogen ondersteunen.”

Voorzitter René van Dop: “Ik vind het een hele goede zaak dat partijen zoals Sazas ook het belang van Kom in de Kas zien en het evenement financieel willen ondersteunen. Op deze manier kunnen we een professioneel evenement voor een professionele sector neerzetten.”

Promotiefilmpjes

Twee andere sponsors zijn Axia Seeds uit Naaldwijk en Bloemenbureau Holland. Axia Seeds draagt het evenement een warm hart toe. De samenwerking met BBH begon in 2023 en gaat in 2024 verder. BBH helpt mee aan het promoten van kwekers die deelnemen aan Kom in de Kas, door promotiefilmpjes van hen op te nemen en te delen op de kanalen van BBH en Kom in de Kas.

Kom in de Kas wordt voor een groot deel door de sector zelf gefinancierd. Een van de andere belangrijke hoofdsponsors is al jaren Interpolis.

Bron: Kom in de Kas