Deze Naaldwijkse modezaak verhuisde en is klaar voor de Grand Opening

Zakelijk
Claudia van den Berg en Mariska Slaman tekenden in november voor de nieuwe winkel.
Claudia van den Berg en Mariska Slaman tekenden in november voor de nieuwe winkel. (Foto: PR)

Shopaholics kunnen 29 februari en 1 en 2 maart omcirkelen in hun agenda. Op die dagen viert heren- en damesmodezaak Fourteen in Naaldwijk haar heropening.

In november vorig jaar zette eigenaresse Claudia van den Berg de stap om naar een grotere winkel te verhuizen. Dat deed ze samen met Mariska Slaman, waarmee ze al drie jaar de inkoop voor Fourteen doet. “Tijdens de inkoopperiode afgelopen januari, die ik al 3 jaar samen met Mariska Slaman deed, om de mooiste collecties samen te stellen, kwamen er verschillende ideeën voorbij! We gingen tijdens de ritjes naar onze inkoopadressen van links naar rechts... In de Molenstraat blijven en verbouwen of toch de stap zetten om groter te gaan...” schrijft Claudia in november 2023 op Facebook.

“Mariska en ik gaan de samenwerking aan om Fourteen tot nog een groter succes te maken, alleen dan 2,5 keer groter aan de Rembrandtstraat 30 te Naaldwijk! We hebben er samen met ons team ontzettend veel zin in!”

De verbouwing is nu afgerond, waardoor het tijd is voor de opening. Op Facebook laat Fourteen weten de opening ven de nieuwe winkel feestelijk wordt gevierd met ‘bubbles & more’. Ook is de nieuwe collectie te bewonderen.

De opening wordt op donderdag 29 februari gevierd van 12.00 tot 20 uur, op vrijdag 1 maart van 10.00 tot 19.00 uur er op zaterdag 2 maart van 10.00 tot 17.00 uur.