Deze nieuwe mode- en interieurwinkel is een tikkeltje eigenwijs

Zakelijk
Anne-Marije Captijn (l.) en Ingeborg Hoogerwerf voor de nieuwe winkel.
Anne-Marije Captijn (l.) en Ingeborg Hoogerwerf voor de nieuwe winkel. (Foto: PR)

Liefhebbers van mode en interieur vallen deze weken met hun neus in de boter in Naaldwijk. Deze zaterdag opent er nóg een nieuwe winkel in de Rembrandtstraat.

Anne-Marije Captijn en Ingeborg Hoogerwerf openen op 2 maart ‘Lette Lys’, een nieuwe mode- en interieurwinkel aan de Rembrandstraat 29. In de winkel, waarvan de naam ‘helder en licht’ betekent in het Deens - bieden zij mode, interieur en advies. 

Anne-Marije en Ingeborg delen een liefde en passie voor mode, interieur en styling. “Onze gezamenlijke ervaring in deze vakgebieden heeft geleid tot de geboorte van Lette Lys, waar we niets liever doen dan jou inspireren en adviseren met de mooiste mode- en interieurmerken.”

Eigenwijs

De twee Westlandse onderneemsters stellen met plezier ‘eigen combinaties’ samen met de merken die ze verkopen. “Hierin zijn we een tikkeltje eigenwijs en hopen we onze klanten te verrassen met onze creativiteit.”

Het doel van Lette Lys is duidelijk voor de onderneemsters: “We willen jou als klant goed aanvoelen, zodat we je uit je comfortzone kunnen halen om vervolgens een comfortabele stijl te creëren waarin jij je volledig thuis voelt. In de winkel laten we zien hoe mode en interieur met elkaar verweven zijn. Want laten we eerlijk zijn, het draait niet alleen om er goed uitzien; je wilt ook thuiskomen in een omgeving die klopt, waar het fijn en comfortabel aanvoelt. En dat is waar onze interieurpakketten om de hoek komen kijken. Van een uurtje sparren met een ervaren interieurstylist tot het creëren van een compleet interieurplan, bij Lette Lys hebben we pakketten op maat om aan al jouw woonwensen te voldoen.”

Lette Lys is vanaf 2 maart te vinden aan de Rembrandtstraat 29 in Naaldwijk.