Fashion Fourteen opent grotere winkel in stijl met bijzondere gasten

Zakelijk
De heropening op 29 februari werd extra speciaal gemaakt door de aanwezigheid van twee bijzondere gasten: de respectievelijk 101,5-jarige Corrie van den Berg-Sosef en de bijna 95-jarige Marie Quak.
De heropening op 29 februari werd extra speciaal gemaakt door de aanwezigheid van twee bijzondere gasten: de respectievelijk 101,5-jarige Corrie van den Berg-Sosef en de bijna 95-jarige Marie Quak. (Foto: Annelies Koppert)

Modezaak Fourteen in Naaldwijk viert dit weekend haar heropening in stijl. Donderdag 29 februari - schrikkeldag - werd het lint doorgeknipt op de nieuwe locatie. De heren- en damesmodezaak is nu gevestigd aan de Rembrandtstraat 30 en opende haar deuren feestelijk met een unieke ceremonie waarbij twee hoogbejaarde oma’s de officiële handeling verrichtten.

De verhuizing naar het grotere pand was het resultaat van de samenwerking tussen eigenaresse Claudia van den Berg en mede-eigenaar Mariska Slaman. De dames namen de stap om het succes van Fourteen te vergroten, en de verbouwing van het nieuwe pand werd onlangs voltooid.


Foto: Annelies Koppert

De heropening op 29 februari werd extra speciaal gemaakt door de aanwezigheid van twee bijzondere gasten: de respectievelijk 101,5-jarige Corrie van den Berg-Sosef en de bijna 95-jarige Marie Quak. De twee hoogbejaarde dames mochten de winkel onder grote belangstelling officieel openen.

Voor Claudia van den Berg was het een droom die uitkwam om haar oma, Corrie van den Berg-Sosef, en de oma van Mariska Slaman, Marie Quak, te betrekken bij de heropening. “We hebben nog gedacht aan een mode-icoon voor de opening, maar het is veel leuker dat onze oma’s dat met ons doen,” aldus Van den Berg tegen AD.

De opening werd ingeleid met veel emoties en gelukkige momenten, waarbij beide oma’s de nieuwe winkel officieel onthulden door een strik voor de deur los te trekken. Het was de eerste keer dat beide dames een winkel openden.

Het nieuwe pand aan de Rembrandtstraat 30 is volledig gerenoveerd in drie maanden en biedt nu ruimte aan de uitgebreide collectie van Fourteen. De winkel, opgericht door Claudia van den Berg tien jaar geleden, onderscheidt zich door exclusieve merken aan te bieden.

Ook vrijdag 1 en zaterdag 2 maart is het nog de hele dag feest bij de nieuwe winkel. 


Foto: Annelies Koppert