Deze kinderkledingwinkel in Naaldwijk stopt ermee

Zakelijk
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pixabay)

De bekende kinderkledingwinkel Irma Kids, gevestigd aan de Molenstraat in Naaldwijk, kondigt aan haar deuren te sluiten. Na jaren van trouwe dienst zal de winkel binnenkort niet meer openen voor klanten. De aankondiging van de sluiting kwam als een verrassing voor veel Westlanders die gewend waren aan de vrolijke aanblik van de hippe kindermodezaak.

De eigenaresse, Irma van Marrewijk, gaf aan dat haar besluit om te stoppen voortkomt uit de behoefte aan meer ruimte voor haar privéleven en andere persoonlijke interesses die ze graag wil nastreven. Van Marrewijk, die tevens eigenaresse is van Irma Mode, een dameswinkel gelegen aan de Herenstraat in Naaldwijk, legde haar besluit uit op sociale media. Ze benadrukte daarbij de uitdagingen van het runnen van twee fysieke winkels en een webshop, gecombineerd met de verantwoordelijkheden van een groot gezin. “Het runnen van twee winkels, een webshop in combinatie met een groot gezin, wat voor mij nummer 1 is, is echt topsport,” schreef ze.

Irma Mode, opgericht in het jaar 2000, staat bekend als ‘De modebelevenis van het Westland’. De winkel, gelegen in het bruisende centrum van Naaldwijk, biedt een uitgebreide collectie aan damesmode en accessoires van bekende merken zoals NIKKIE, Liu Jo en Freebird.

Tweede winkel

In 2015 werd Irma Mode uitgebreid met Irma Kids, een winkel gespecialiseerd in kinderkleding, schoenen en accessoires. Met een breed scala aan merken zoals NIK&NIK, Vingino en Indian Blue, bood Irma Kids ouders en kinderen een ruime keuze aan trendy en kwalitatieve kledingstukken.

De sluiting van Irma Kids betekent niet alleen het einde van een geliefde winkel in Naaldwijk, maar ook het afscheid van een stukje lokale geschiedenis. De eigenaresse bedankte in haar verklaring de trouwe klanten voor hun steun en loyaliteit door de jaren heen.

Woensdag 15 mei start er bij Irma Kids vanwege de sluiting een grote uitverkoop.