Bram en Leo keren terug na succesvolle hulpmissie in Albanië

Zorg
Bram en Leo.
Bram en Leo. (Foto: Eigen foto)

Bram en Leo, twee Westlandse helden, zijn terug in Nederland na een succesvolle missie waarbij ze hulpgoederen hebben gebracht naar Albanië voor de stichting Hoop voor Albanië. De mannen zijn vol lof over de reis die, zoals ze zeggen, zonder problemen is verlopen dankzij de begeleiding van Jezus.

In een bericht aan de redactie beschrijven ze hun ervaringen. “De reis op zich is heel goed verlopen en we mogen weer dankbaar zijn dat Jezus ons heeft begeleid en veilig bij ons gezin heeft thuisgebracht,” delen Bram en Leo.

Jubileumfeest

Hoewel ze deze keer geen projecten van de stichting konden bezoeken vanwege het 30-jarig jubileum van de stichting, waren ze aanwezig bij het feest dat gevierd werd op een mooie locatie net buiten de stad Tirana. “Het voltallige bestuur, de pioniers van het eerste uur en alle Albanese en Nederlandse medewerkers waren aanwezig,” aldus Bram en Leo.

Het jubileumfeest omvatte toespraken, een gezellig diner en waardevolle ontmoetingen. “We hebben heel indrukwekkende verhalen gehoord van de pioniers hoe alles destijds is ontstaan. Heel mooi en dankbaar om dit te hebben mogen meemaken,” voegen ze toe.

WOS

Op zondagmorgen deelden ze hun verhaal en ervaringen live op de WOS-radio. “Heel leuk, dankjewel Ton!” benadrukken Bram en Leo hun dankbaarheid.

Tijdens hun bezoek brachten ze ook pakketjes naar de familie Vrij, een jong gezin uit Monster dat door de GZB naar Albanië is uitgezonden voor zendingswerk. “Kortom, de tijd die we in Albanië hebben doorgebracht was voor ons dit keer eigenlijk te kort om ons bedachte programma uit te voeren. Maar in februari 2024 krijgen we een herkansing,” leggen ze uit.

Ontroerend

Bram en Leo uiten hun diepe dankbaarheid voor de steun die ze hebben ontvangen. “Het is wederom ontroerend te ervaren hoeveel er weer is gedoneerd voor ‘onze’ rit,” delen ze met oprechte waardering. “We zijn jullie allen dan ook heel erg dankbaar voor alle steun op welke manier dan ook,” sluiten ze af.

De mannen benadrukken hun dankbaarheid namens de stichting Hoop voor Albanië, de mensen in Albanië en henzelf.