Aftrap ‘Meedoen (is goud)’-balie voor nieuwkomers

Zorg
Het initiatief biedt nieuwkomers een unieke gelegenheid om kennis te maken met vrijwilligerswerk, activiteiten van verschillende maatschappelijke organisaties in Westland, en de werkgelegenheid die Patijnenburg te bieden heeft.
Het initiatief biedt nieuwkomers een unieke gelegenheid om kennis te maken met vrijwilligerswerk, activiteiten van verschillende maatschappelijke organisaties in Westland, en de werkgelegenheid die Patijnenburg te bieden heeft. (Foto: Vitis Welzijn)

In het Fletcher Hotel in Naaldwijk vond maandag 26 februari de eerste editie van de Meedoen (is goud) balie plaats voor nieuwkomers. Het initiatief biedt nieuwkomers een unieke gelegenheid om kennis te maken met vrijwilligerswerk, activiteiten van verschillende maatschappelijke organisaties in Westland, en de werkgelegenheid die Patijnenburg te bieden heeft.

Vitis Welzijn, Patijnenburg, gemeente Westland, Bibliotheek Westland en VluchtelingenWerk zijn de initiatiefnemers achter de ‘Meedoen (is goud) balie. “Door samen te werken en deze balie op te zetten, kunnen we een belangrijke stap zetten in het ondersteunen van nieuwkomers bij het meedoen in Westland. De enthousiaste reacties van bezoekers bevestigen de behoefte aan dergelijke initiatieven,” aldus Vitis Welzijn.

Elke maand

De balie zal vanaf nu elke laatste maandag van de maand terugkeren, met vertegenwoordigers van bovengenoemde organisaties. Bovendien is het mogelijk om buiten de openingstijden een kijkje te nemen bij de wand met het actuele aanbod van vrijwilligerswerk, activiteiten en werkgelegenheid. Iedereen is welkom.


Contact

Vragen over de Meedoen (is goud) balie? Neem contact op met Vrijwillige Inzet van Vitis Welzijn via Vrijwillige-inzet@vitiswelzijn.nl of bel naar 0174-630358. U kunt ook contact opnemen met Patijnenburg via meedoen@patijnenburg.nl of bel naar 0174-272000.