Dé slaapkamertrends van 2022

Huis
Overzicht, eenvoud en elegantie staan centraal in de slaapkamer.
Overzicht, eenvoud en elegantie staan centraal in de slaapkamer. (Foto: Adobe Stock)

Bij Rodi Wonen delen we wekelijks de nieuwste trends binnen de woon- en lifestylewereld. Deze keer: ontdek dé slaapkamertrends van 2022! 

Minimalisme komt terug in dé slaapkamer anno 2022. Overzicht, functionaliteit, eenvoud en elegantie staan hierbij centraal. Minimalisme bereik je door een kleurenpalet met ton-sur-ton kleuren samen te stellen en onnodige spullen weg te laten. 


Wat je in 2022 terugziet zijn slimme opbergoplossingen in de slaapkamer. Wat dacht je van het opbergbed of een opklapbed? Dit doet wonderen voor de ruimte. Niet alleen geschikt voor kleine woonruimtes zoals een studio, maar ook ideaal als logeerbed!


Een slaapkamer draait vooral om het bed. Hemelbedden zijn dit jaar helemaal on trend. Door een brede keuze uit verschillende stoffen kun je het hemelbed naadloos laten aansluiten op jouw woonstijl. Linnen past perfect bij een Scandinavisch interieur, wit kant matcht goed met een romantische slaapkamer en velours past perfect bij een vintage slaapkamer. Het bedtextiel is van hoge kwaliteit en zo duurzaam én eerlijk mogelijk geproduceerd. Slaap lekker!

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!