Binnen en buiten worden één

Tuin
Een veranda of een overkapping is ideaal, want ook met minder mooi weer kun je toch lekker buiten genieten.
Een veranda of een overkapping is ideaal, want ook met minder mooi weer kun je toch lekker buiten genieten. (Foto: Adobe Stock)

Een buitenruimte is steeds vaker een extra leefruimte, met veel meer stijl én mooie meubels. Niet zo gek, want een tuin, balkon of dakterras is de ideale plek om tot rust te komen of tijd door te brengen met vrienden en familie.

De buitenplek met binnen verbinden: dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door de stijl van jouw interieur ook buiten toe te passen, doorlopende tegels te gebruiken en drempels te vermijden. 

Binnen en buiten worden een met zo’n mooie en fijne veranda of overkapping zoals je hier ziet van Jan de Boer Tuinhuizen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een veranda of een overkapping is ideaal, want ook met minder mooi weer kun je toch lekker buiten genieten. Zet buiten een vuurkorfje, buitenkachel of tafelhaardje neer voor wat extra warmte op kille dagen. Met een fijne bank, mooie plaids en gezellige verlichting kleed je de ruimte aan. Wauw!


Beeld: Jan de Boer Tuinhuizen 

Dat moet je zien!

Nieuwsgierig? Je kunt de prachtige creaties van Jan de Boer Tuinhuizen bewonderen tijdens de vt wonen&design beurs. Van 4 t/m 9 oktober ben je van harte welkom bij EXPO Greater Amsterdam. Lees hier meer.

Laat je inspireren 

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Instagram van Rodi Wonen, of volg ons op Facebook!