Trending: een knuffelbaar interieur

Huis
Meubels met zachte teddystof staan mooi en zitten heerlijk.
Meubels met zachte teddystof staan mooi en zitten heerlijk. (Foto: Rosalie Buding)

Dé woontrend van 2023? Dat is een knuffelbaar interieur! Cosy én sfeervol, met fluffy meubels die je het liefst de hele dag wilt knuffelen. Hoe pak je dat aan? Volg deze tips!

Meubels met zachte teddystof staan niet alleen mooi in je interieur, het zit ook heerlijk. Een aaibare fauteuil of fluffy accessoires... met deze items in huis ben je helemaal on trend. Zeker met de huidige inflatie zijn we op zoek naar manieren om warm te blijven, zónder te hoeven stoken. 


Wat dacht je van deze comfortabele designstoel, ontworpen door architect Viggo Boesen? Het model heeft niet voor niets meerdere designprijzen mogen ontvangen. Ook fijn: deze stoel past goed bij élk interieur! 

Fluffy woontrend 2023

Je kunt knuffelbare meubels met alle mogelijke interieurstijlen combineren. Teddy is vaak gemaakt van katoen, in combinatie met polyester en acryl. Dit zorgt ervoor dat de stof niet snel kreukelt en daarnaast vuil afstoot.

Dit heerlijk zachte vloerkleed genaamd ‘Leighton’ is in meerdere kleuren verkrijgbaar via Westwing.

Pas op met vlekken

Kies je voor een hoogpolige bank? Let op, want dit is niet geschikt voor een huis met jonge kinderen en huisdieren. Voor de echte liefhebbers is dit het natuurlijk wel waard.

Bij zowel hoog- als laagpolige producten is het belangrijk om de stof met regelmaat schoon te maken. Zo kun je er langer van genieten! Haal zo nu en dan de stofzuiger over de meubels heen. Vlek op de stof? Maak dit dan deppend schoon; zo voorkom je dat je de vlek uitveegt. Gaat de vlek er niet uit met alleen water? Gebruik dan alleen een vlekkenreiniger. Agressieve middelen kunnen namelijk nog meer vlekken achterlaten.

Meer inspiratie? Yes!

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Instagram van Rodi Wonen, of volg ons op Facebook!