Dutch design voor dieren

Accessoires
Biodiversiteit handje helpen met bijen-vlinderhotel.
Biodiversiteit handje helpen met bijen-vlinderhotel. ((Foto: Capi Europe ))

Capi, het bedrijf achter de producten, heeft biodiversiteit hoog op de agenda staan. Met hun biodiversiteitscollectie willen ze bewustwording creëren dat iedereen op een makkelijke manier kan bijdragen aan de natuur. Dat kan bijvoorbeeld heel makkelijk door het ophangen van een vogelhuisjes of een bijenhotel. Kleine moeite, groot effect!

BIJEN - EN VLINDERHOTEL 

Leuke design producten die eigenlijk in elke tuin zouden moeten hangen! De collectie bestaat uit vogelhuisjes, een voederhuisje en een bijen- en vlinderhotel. Alle huisjes zijn 100% recyclebaar en gemaakt met natuurlijke materialen. Met de aanschaf van de biodiversiteitscollectie draag je met een kleine bijdrage bij aan de natuur en de biodiversiteit. 

Ook de bijen in Nederland hebben het niet makkelijk. Als je een bijenhotel in jouw tuin zet, bescherm je niet alleen de solitaire bij, maar help je ze ook bij hun voortplanting. De vlinderhuisjes zorgen ervoor dat vlinders in alle rust in jouw tuin kunnen overwinteren. De vlinder kan er overwinteren en zo genoeg energie besparen voor het voorjaar.

Je vindt hier de collectievan Capriofkijk voor meer inspiratie en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!