Authentieke tegels met een moderne knipoog

Accessoires
100% Nederlands ontwerp.
100% Nederlands ontwerp. (Foto: Storytiles)

Keramieken tegels worden al sinds de 16e eeuw gemaakt in Delft en omstreken. StoryTiles eert deze traditie en creëert miniatuurverhalen en kunst op tegels van keramiek. 

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en is opgericht in 2013. Op dit moment verkoopt StoryTiles haar producten in 300 winkels verspreid over 20 landen. StoryTiles heeft een oude traditie van keramieken tegels produceren nieuw leven ingeblazen.De producten van StoryTiles worden gemaakt volgens hoge standaard en kwaliteit, met een frisse knipoog naar ambachtelijk. 

Elk design laat humoristische, verhalende details zien; klassieke concepten contrasteren met moderne elementen. Met haar unieke details zorgt StoryTiles ervoor dat je elk type interieur een unieke uitstraling kunt geven. 

De hele collectie StoryTiles is sinds 2013 ontworpen met veel liefde en creativiteit door oprichter Marga van Oers en de designers waar zij mee samenwerkt. Stuk voor stuk worden de tegels met de hand gebakken in de ambachtelijke ovens die het merk tot haar beschikking heeft. 

Co-creaties met bekende ontwerpers & musea. Het merk presenteert presenteert twee keer per jaar een nieuwe collectie. Een deel van de collectie wordt ontworpen samen met internationaal bekende designers (zoals Nathalie Lété and Piet Paris). Bovendien heeft het merk licenties met verschillende musea, onder andere het Van Gogh Museum.

StoryTiles zijn verkrijgbaar vanaf 27,50 op www.storytiles.nl en in woninginrichtings-, boeken-, kunst-en cadeauwinkels verspreid over binnen-en buitenland.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!