Aan tafel! in stijl gedekt

Accessoires
Porseleincollectie: Sculpture
Porseleincollectie: Sculpture (Foto: Alexander van Berge)

Een in stijl gedekte tafel is de kers op de taart van een dinarfeest. Deze twee prachtige porseleinen collecties misstaan niet op tafel.

Een porseleincollectie geïnspireerd door de prachtige bloemstillevens van de Hollandse Meesters en luxe porseleinen objecten uit het Verre Oosten? Dat kan maar een ding betekenen: een elegant gedekte tafel die eruit ziet om door een ringetje te halen.

ESSENZA introduceert haar allereerste porseleincollectie met daarin drie series: Gallery, Sculpture en Masterpiece.Het porselein is van superkwaliteit en wordt met de hand gemaakt. Elk item is uniek. De elegante vormen, chique glans en gouden details maken dit servies extra bijzonder. Bijzonder: mix & match zoveel als je wilt. Zo maak je van je tafel een waar persoonlijk kunstwerk. Mogen we je de drie series even aan je voorstellen?

SCULPTURE

Wie zijn of haar dinertafel dekt met porseleincollectie Sculpture creëert een stijlfeestje. De elegante kleuren en chique glans van dit servies zijn betoverend mooi in al hun subtiliteit, maar het is vooral de vorm en de vlakverdeling die de show steelt. Het geeft de binnen- als de buitenkantvan het servies een mooie bloemvorm.

GALLERY

Deze porseleincollectie Gallery is alsof je naar een waar kunstwerkje kijkt en schilderachtig mooi. Het servies komt in twee stijlvolle kleuren met een chique glans en is gedecoreerd met de allermooiste bloemen in paars, oranje, wit en geel. De inspiratie voor zo veel bloemenpracht zijn de Hollandse Meesters en hun bloemstillevens.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Porseleincollectie: Gallery