Goed groen

Accessoires
Goed groen met planten van Beautanic Lifestyle
Goed groen met planten van Beautanic Lifestyle ((Foto: Beautanic))

Gaan planten bij jou ook altijd dood? Daar hebben ze bij Beautanic Lifestyle de oplossing voor. Tipje van de sluier: groene vingers zijn niet meer nodig.

Bij Beautanic Lifestyle telen ze de planten op water. Door hun waterwortels kan je de plant nooit te veel water geven. Daarnaast wordt elke plant ook nog eens voorzien van een watermeter zodat je precies weet hoeveel water de plant nodig heeft.

Voor nog meer gemak is elke plant ook voorzien van een waterreservoir van maar liefst 2 liter water. Door deze extra waterbuffer kan de plant wel twee weken vooruit. Handig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of voor langere tijd van huis bent.

Doordat de planten op water worden geteeld, zijn de wortels gezonder en gezondere wortels zorgen weer voor een gezondere plant. De planten van dit bedrijf gaan daarom veel langer mee, groeien beter en blijven mooier waardoor je veel langer plezier hebt van je plant.

GOED GROEN

De planten van Beautanic Lifestyle mogen zich met recht goed groen noemen. Ze vinden hun oorsprong in Ghana waar dit bedrijf met een maatschappelijk verantwoord programma en een welfare fund ervoor zorgt dat 170 gezinnen een gezond inkomen hebben.

Meer inspiratie nodig? Kijk op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Afbeelding