Kersttip: Hondenboxspring

Accessoires
Limited edition: hondenboxspring.
Limited edition: hondenboxspring. ((Foto: Swiss Sense))

Of je nu de trotse baas bent van een klein teckeltje, een beagle of een flinke terriër,  voor bijna iedere viervoeter is er een geschikte boxspring. Het bed Buddy komt namelijk in drie verschillende formaten: small, medium en large. Vanaf nu kan dus écht iedereen in huis genieten van een goed bed. En het fijne is: je hebt de keuze uit verschillende stofsoorten en – kleuren, zodat het bed voor je viervoeter mooi matcht met jouw eigen boxspring of interieur. 

SWISS SENSE HEEFT EEN HONDENBOXSPRING ONTWIKKELD. GEWOON. OMDAT HET KAN. ‘BUDDY’ IS EEN LIMITED EDITION.

Met deze hondenboxspring kan echt íedereen genieten van een heerlijk bed. Want jouw trouwe maatje verdient toch ook het allerbeste slaapcomfort? Hondenboxspring Buddy is verkrijgbaar in twee afmetingen en in drie verschillende stoffen en kleuren. Zo ben je er zeker van dat de boxspring perfect bij jouw Buddy én jouw interieur past

OVER BUDDY

Buddy is dus speciaal ontwikkeld voor honden. Het bed bestaat uit een box met een topper en een strak en tijdloos hoofdbord en staat op hoge poten (5 centimeter). De box is voorzien van een bonellvering. De topper is gemaakt van dik koudschuim (9 centimeter) en heeft een vuil- en waterafstotende tijk die je snel en simpel reinigt met een vochtige doek. 

LIMITED EDITION HONDENBOXSPRING

Hebben? Haast je naar de winkel want het gaat om een unieke serie van honderd boxsprings, verkrijgbaar vanaf 129 euro op www.SwissSense.nl.

Kijk ook voor meer wooninspiratie op de Facebookpagina van Rodi Wonen!